06-16100003
taxicabstar076@gmail.com

Verre afstanden

Verre afstanden

Goedkope taxi etten-leur

Als u op zoek bent naar een goedkope taxi in Etten-leur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een erg goede naam in Etten-leur en omgeving. Naast dat wij erg scherpe prijzen hebben, zijn wij ook een erg goedkope en betrouwbare taxicentrale in Etten-leur/Breda. Wij rijden altijd op tijd en met de meter aan. 24 uur per dag hebben wij chauffeurs en chauffeuses rijden die zorgen dat er binnen een kwartier een taxi voor u klaar staat.

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen. U komt bij ons nooit in een vieze taxi te zitten, wij zorgen dat onze taxi’s altijd schoon zijn. Onze chauffeurs en chauffeuses zijn netjes en goed verzorgd. Voor luchthavenvervoer hebben wij vaste tarieven. Als u op tijd aangeeft dat u met kinderen reist, dan hebben wij kinderzitjes voor u. Bij ons hoeft u dus nooit lang te wachten op uw taxi en krijgt u goede service. Dit allemaal tegen een erg scherpe prijs. Dit is waarom wij inmiddels een begrip zijn in Etten-leur en omstreken.

Zakelijke taxi Etten-leur

Wij kunnen een zakelijke en goedkope taxi in Etten-leur voor u regelen. U reist dan zonder daklicht en bestickering in een Mercedes E-klasse. Onze zakelijke taxi’s rijden niet op de meter maar tegen een vaste ritprijs die wij van tevoren met u zullen afspreken. Als u zakelijk reist, dan zorgen wij ervoor dat er altijd een flesje Spa Blauw voor u klaar ligt. Wanneer u aangeeft dat u graag een magazine of krant leest tijdens uw reis, dan zullen wij dit voor u klaarleggen.

Naast zakelijk vervoer voor uzelf, kunnen wij ook klanten vervoeren voor bedrijven. Mocht u klanten vanuit het buitenland hebben, dan kunnen wij ze naar bijvoorbeeld een hotel brengen. Onze chauffeurs zullen uw klanten uiteraard netjes ontvangen. U kunt achteraf betalen via een factuur.

Reserveren