06 84443349
info@taxi-ettenleur.nl

Ophaaladres

Ophaaladres

De beste taxi in Etten-leur en Breda!

Wanneer u regelmatig met de taxi reist, dan is het belangrijk dat u een voor een betrouwbare taxi kiest. Zoekt u de beste taxi in Etten-leur of Breda. Wij zijn zo’n taxibedrijf, wij rijden namelijk op tijd en altijd met de meter aan tenzij u een afgesproken prijs heeft. Wij zullen altijd voor u klaar staan, waar u ook naar toe wilt, dit doen wij 24 uur per dag. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring en wij zijn dan ook een betrouwbare taxicentrale in Etten-leur en Breda.  Wij hebben al veel klanten tevreden naar hun bestemming gebracht, dit komt doordat wij betrouwbaar zijn en goede service leveren.Taxi in Breda

Bij veel mensen staan wij bekend om onze lage prijzen. Op het moment dat u om een taxi vraagt, dan zorgen wij ervoor dat deze binnen 15 minuten voor u klaar staat. U zult dan zonder problemen naar uw bestemming toegebracht worden. Uiteraard in een schone taxi, met een ervaren en goed verzorgde bestuurder. Betalen kan bij ons zowel met uw pinpas als met contant geld. Reist u met kleine kinderen? Geef dit even aan, wij zorgen dan voor kinderzitjes.

Een taxi in etten-leur of Breda voor bedrijven.

Ontvangt u regelmatig klanten? Dan wilt u er natuurlijk voor zorgen dat deze klanten zo goed mogelijk ontvangen worden. Wanneer u dit wilt, dan kunt u het beste voor ons kiezen. Wij zijn namelijk een taxicentrale in Etten-leur/Breda voor bedrijven. Taxi Service etten-leur / Taxi Go fast brengt uw klanten bijvoorbeeld naar een hotel of naar het station. Wij zullen er ten allen tijde voor zorgen dat de taxi op tijd klaar staat. Mocht u alle ritten die wij voor uw klanten hebben gedaan op een overzichtelijke factuur willen hebben? Dan regelen wij dit voor u.

Reist u zelf regelmatig naar klanten per taxi? Kies dan voor de zakelijke taxi! Deze taxi’s rijden zonder bestickering en daklicht. Buiten dat reist u dan in een luxe Mercedes E-klasse. U rijdt dan zonder meter, vooraf spreken wij een ritprijs met u af.

Prijs aanvragen