06 84443349
info@taxi-ettenleur.nl

Taxi Service

Taxi Service

Taxibus Etten-leur met goede service

Als u van plan bent om te reizen met een taxibus vanaf Etten-leur, dan wilt u natuurlijk een zo goed mogelijke service. Wij kunnen u verzekeren dat de service die wij u leveren u niet zal tegenvallen. Bij ons staat service namelijk hoog in het vaandel. Wij hebben erg ruime taxibussen. In onze taxibussen kunt u met 8 personen plaatsnemen, daarnaast is er ook nog voldoende ruimte voor bagage. Wij geven u de mogelijkheid om te pinnen, voor als u geen contant geld bij u hebt.auto's

Taxi Etten-leur is erg goedkoop, als u vooraf reserveert, dan behoort een mooie korting tot de mogelijkheden. Deze korting is afhankelijk van het tijdstip en de afstand die wij voor u moeten rijden. Onze taxibussen zijn altijd schoon, wij zullen u en uw gezelschap nooit in een vieze wagen laten reizen. Naast de taxibus zelf zijn onze chauffeurs en chauffeuses natuurlijk ook netjes en goed verzorgd.

Taxibus Etten-leur en andere diensten

Wij bieden naast Taxibus Etten-leur ook andere diensten aan. Voor een normale taxi kunt u bij ons natuurlijk ook terecht. Deze taxi zal binnen een kwartier al voor u klaar staan. Onze taxi’s rijden 24 uur per dag. Net zoals bij de taxibus kunt u ook bij onze normale taxi’s verwachten dat u netjes ontvangen wordt. Onze diensten zijn altijd betrouwbaar, de taxi’s rijden met de meter aan.

Wij bieden u de mogelijkheid aan om zakelijk te reizen. De taxi waarin u dan reist, heeft geen bestickering of daklicht. U krijgt altijd een flesje Spa Blauw aangeboden en indien u wilt ligt er zelfs een magazine of krant voor u klaar. Welke dienst u ook kiest, bij Flex Taxi kunt u ervan uitgaan dat u de beste service krijgt. Niet voor niets hebben wij al veel tevreden klanten.

Prijs aanvragen